Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

24 ian. 2012

Aspirator, aspiratoare ieftine, economie, curatenie

Studiu de caz privind curatenia in locuinte

Statisticile ne spun ca pentru o suprafata de 100 de metri patrati familiile din orasele mari din Romania cheltuie in medie 60 Euro pe luna incercind sa-si pastreze locuinta curata. Acesti bani se cheltuie pe curent (aspiratoare care consuma mult fara sa faca nimic),
pe apa, pe detergenti, pe solutii de curatare, pe aspiratoare care se strica des, etc. Asta fara sa punem la socoteala munca celui care face curatenie si timpul pierdut.
Intr-un an asta face 720 Euro, in doi 1440 euro iar in trei ani 2160 euro. Si toti acesti bani pentru "curatenie de ochii soacrei" !
Sistemul  Kirby va economiseste 70% din bugetul alocat curateniei, 70% din timpul alocat curateniei si 90% din efort. Beneficiile pentru sanatate nu pot fi cuantificate nici in bani, nici in procente.
Face toate aceste lucruri si acum si peste 30 de ani!!!
Da, ati citit bine, media de folosire a unui Kirby in casa este de 30 de ani, evident in conditiile unei intretineri corecte.
Si nu trebuie sa ma credeti pe cuvint.Puteti sa testati aceste lucruri in cadrul unei demonstratii gratuite, la dv acasa in cadrul familiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !