Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

23 mai 2012

SUFERINŢELE UNUI DEALER DE KIRBY

În dragoste şi la război (în competiţie) este permis orice.
Dar, este oare şi onest ?


In cea mai mare parte a timpului sunt dealer de Kirby iar in restul timpului ma ocup de familie si de blogging.
Norocul meu ca nu dorm mult!
Curatenia si sanatatea in casa constituie o nisa destul de ingusta, asa ca e firesc sa citesc cam tot ce apare ca si noutate in domeniu.
De curand am dat de un blog de firma (promoveaza propriul produs, bravo lor) in care face referire si la Kirby dar si la alte marci.
O sa dau link-ul articolului la sfarsitul acestei postari !
Cum sunt sigur ca afirmatiile eronate scrise in articolul citat sunt doar rezultatul nestiintei (sau a unei informari gresite pe internet) si nicidecum tendentioase, ma vad obligat sa vin cu cateva lamuriri in sensul informarii autorului si a restabilirii adevarului.

Nota: Tot ce este scris in ghilimele cu italice apartine autorului articolului al carui link il gasiti la final.



Nu voi scrie despre celelalte marci mentionate, ma voi limita doar la aparatul meu de suflet

Voi lua toate afirmatiile cu care, din nestiinta, autorul articolului produce suferinta oricarui dealer de Kirby (dar si celor care folosesc deja unul in propria casa) si voi incerca sa le lamuresc:

1) "Kirby - sunt niste aspiratoare ce se comercializeaza exclusiv in sistem de vanzare Door-2-Door, ceea ce unora le ridica semne de intrebare, altora le ofera o siguranta."

Cred cu tarie ca fiecare om are dreptul la o decizie informata despre un produs inainte sa il utilizeze. Sa il testeze cu mana lui pe suprafetele cu care s-a obisnuit. Se numeste transparenta dar este drept ca oamenii nu prea au motive sa fie obisnuiti cu ea.

2) "problema este insa in faptul ca diferenta de pret nu justifica rezultatul: Kirby-ul tau de 1000e nu iti face tie casa mai curata decat Dyson-ul meu de 500e."

Un Kirby nou nu costa si nici nu a costat vreodata 1000 euro. Chestia cu casa mai curata nu o putem afla decat testandu-le in paralel. :D

3) "Dar revenind la Kirby. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest brand, va pot descrie despre ce este vorba: aspirator de forma celor din videoclipul celor de la Queen sau din filmul Mrs. Doubtfire, il stiti, care are atasat un sac de dormit in care aduna murdaria si care atunci cand il cureti ar fi bine sa nu poti hainele tale bune."

Vreau sa precizez de la bun inceput ca pentru testarea calitatii aerului nu foloseste laborator microbiologic propriu. Foloseste experti independenti. Oare de ce ?
Un dealer de Kirby lucreaza in prezentari mai mult de opt ore pe zi fara sa i se murdareasca costumul si fara sa schimbe cravata. Folosirea de catre Queen si in multe productii cinematografice a aparatului Kirby arata doar gradul de apreciere al multor personalitati. Iar daca autorul randurilor de mai sus crede ca poate dormi intr-un sac de 9litri... n-am comentarii.
In afara de asta sacul lui Kirby se schimba pur si simplu, asa cum fac doctorii cu mastile si manusile, asa cum se schimba filtrele de la masina, etc...

4) "In plus, modelul actual de Kirby(Sentria) este acelasi din 2006, in acest interval de timp aparatul doar a primit facelift-uri si mici imbunatatiri(sustine producatorul), Kirby construind doar cate un model si pastrandu-i numele pana la lansarea noii generatii, ce aduce si imbunatati majore. Ceea ce in ultimii 6 ani nu s-a intamplat."

Este drept, e greu sa imbunatatesti ceva gen Sentria de la Kirby si cam dureaza.
Aici clar am pierdut, sunt marci care aduc o imbunatatire in fiecare luna. La atatea inovatii ma si mir cum nu avem criza de praf si alergii. :D

5) " De curand insa, exista insa si un kit pentru spalat covorul ce se poate atasat aspiratoarelor Kirby si, privind clipurile de pe youtube, fac spuma suficienta incat sa iti distraga atentia doar prin acest artificiu si vei uita de balta ramasa pe covor. Bucuria sosetelor copiilor tai!"


Daca de curand inseamna cel putin 25 de ani, probabil ca are dreptate.
Aspiratoare Kirby ??? Este adevarat ca poate fi transformat intr-un aspirator (unul din multele sisteme de lucru independente). Si chiar si atunci face treaba buna, nu doar aspiră să aspire. :D
Pentru spalarea covoarelor, Kirby foloseste spuma uscata in care intra mai putin de 1/2 litri de apa pentru 5mp. Cu aceasta cantitate poti face balta cel mult intr-o batista (cu indulgenta).
Iar dupa spalatul covorului, intradevar, sosetele raman curate timp indelungat. Adica, se bucura !

6) "modelele Kirby sunt mari precum statuile. Adio spatiu restrans de depozitare."

Este evident ca autorul articolului nu a vazut niciodata unul pe viu, altfel nu-mi explic de ce toata lumea intreaba "asa de mic este?"

7) "Intr-o casa in care se mentine un nivel acceptabil de curatenie, este greu de crezut ca vei ajunge sa umplii toti acei litri cu murdarie pe care ti pune la dispozitie un Kirby. Si daca se va umple greu, nu are sens sa stau cu un sac de mizerie in casa luni de zile asa ca il vei goli mai des"

Este clar ca autorul este intr-o confuzie totala ! Sacul lui Kirby este prevazut cu o supapa care impiedica golirea accidentala (protectia sanatatii). Pur si simplu se inlocuieste.
Totusi,  daca cineva vrea sa foloseasca acest sac, pe post de buchet de flori, poate folosi cu succes odorizantele speciale eco (nu ca ar fi nevoie).
Totusi, adevaratul motiv (dar ramane intre noi) pentru care sacul lui Kirby are 9 litri, este faptul ca trebuie sa faca fata primei curatenii indiferent ce alt aparat s-a folosit pana atunci. Cum ar da sa schimbi 2 saci in aceeasi zi ? Un minim de respect pentru competitie. :D
Si acum la modul serios, nu este important ceea ce se aduna intr-un sac de 2-3-etc litri sau in recipientul din plastic al ciclonului, este important ceea ce ramane si afecteaza atat sanatatea dar si investitiile facute in locuinta !



Ma limitez decamdata la atat.
Articolul mentionat este acesta !
Si are si un titlu/introducere pe masura !

Acum vedeti cat poate sa sufere un dealer de Kirby in urma unor asemenea "nestiinte" ?







60 de comentarii:

  1. Imi place ca nu acuzi pe nimeni, nu jignesti si iti expui excelent argumentele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e stilul meu, mai ales ca au avut bunavointa sa-mi publice al 5-lea comentariu, avand grija sa scoata orice trimitere catre sursa !
      Au fost inca si mai amabili si m-au asigurat ca sigur o sa inteleg eu de ce au procedat asa.
      Eu n-am prea inteles ce au vrut sa spuna asa ca daca vor binevoi sa posteze comentarii o sa dau si link-ul !

      Ștergere
  2. Nici eu nu sunt de acord sa iti faci reclama distrugand(si pe nedrept) produsul altuia.
    Ce ai vrut sa zici la punctul 1 cu: "Se numeste transparenta dar este drept ca oamenii nu prea au motive sa fie obisnuiti cu ea"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cate ori ti s-a intamplat ca intr-un magazin de electrocasnice vanzatorul sa iti explice fiecare functie a aparatului pe care ti-l vinde sau si mai mult sa ti-l dea in mana ca sa il testezi personal ?

      Ștergere
    2. Nu prea des!

      Ștergere
    3. Si cand s-a intamplat ultima data ?

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. De ce, ai probleme de memorie?

      Ștergere
    2. Depinde. Sunt unele lucruri care nu ma intereseaza sa le tin minte,dar revenind, ca sa-ti raspund la intrebarea initiala, personal nu am luat niciun aparat acasa sa-l testez

      Ștergere
    3. Aaaaaaaaaaa, da ?
      Pai dupa mine exista o singura explicatie !
      Nu inspiri incredere ! :D
      Altminteri orice dealer de Kirby ar fi fericit sa-ti dea aparatul sa-l testetzi la tine acasa !

      Ștergere
  4. Am citit cu interes și acest articol și pe cel către care s-a făcut trimitere. Eu zic că este anti-reclamă să îți lauzi lucrul tău denigrând altele, nu aș cumpăra niciodată nimic de la astfel de vânzători. În ceea ce privește Kirby, ce greutate minimă și ce greutate maximă pot avea combinațiile sale ? E foarte important pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are intre 4,5kg si 6kg iar la operatiune de spalare se adauga cantitatea de apa folosita care nu poate depasi 1,5 litri.
      Pozitia de lucru este comoda si ergonomica. Nu trebuie sa stati aplecata, astfel nu va mai doare spatele si nici macar nu mai transpirati. Datorita sistemului TECH DRIVE (cutie de viteze+roti motoare) si a manerului de lucru adaptabil atit pentru persoane scunde dar si pentru persoane inalte, efortul de lucru va este redus cu 90%.

      Ștergere
  5. Mulțumesc pentru informații, sper că nu deranjez dacă voi mai cere. Eu și soțul meu devenim tot mai interesați de sistemul Kirby. Păcat că nu strecurați nici o informație privind prețul, măcar aproximativ, am ști dacă ne-am putea permite sau să ne luăm gândul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru interes!
      Puteti cere oricand informatii, pentru asta am blogul!
      Despre pret pot sa va spun ca este mai economic, mai inteligent si mai sanatos sa folosim cat mai curand un Kirby in casa.
      Dar asta puteti sa mi-o spuneti doar dumneavoastra impreuna cu familia in momentul in care puneti mana pe el si il testati !

      Ștergere
  6. Haha ! Nu cred că merge așa !
    Uite, am căutat pe Internet informații și, printre laude mărețe, ca acestea pe care i le aduci și tu, s-au strecurat și informații de toată groaza. Nu am citit decât pagina 1, pe urmă nu mi-a mai trebuit... Fără supărare, o fi el excepțional, nu putem da atâția bani numai pentru un aspirator, oricât de sofisticat ar fi.
    http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t323140.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, puteam sa jur ca asa o sa procedati !
      In ce aveti mai multa incredere ?
      In comentarii pe internet de acum 5 ani, in reclame, in teleshoping sau in ce vedeti si testati personal si gratuit ?
      Un sfat sincer (asa ca intre bloggeri) testati impreuna cu familia un Kirby la dumneavoastra acasa si va promit ca va fi o experienta de neuitat (interesanta si placuta in acelasi timp).

      Ștergere
  7. Sunt curios daca cineva a trecut cu aspiratorul propriu, peste suprafetele curatate anterior de Kirby, iar pentru a vizualiza rezultate sa puna o discheta alba pe post de filtru intre sacul propriu al aspiratorului si furtunul care intra in aparat.
    Din acest punct de vedere, orice aspirator de peste 1500 w si 300 w putere de aspirare este superior lui Kirby.
    Incercati experimentul de mai sus. Lasati prezentatorul sa va arate cum face Kirby, apoi cereti sa va dea o discheta alba folosita la prezentare pe care inserati-o in asiratorul propriu, eventual intre furtun si sac (la mine statea discheta cel mai bine acolo) si o sa vedeti surpriza. Aspiratorul dumneavoastra scoate mult mai multa mizerie decat Kirby.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei nu public comentarii anonime.
      Dar acesta m-a distrat !
      Presupun, stimate anonim, ca in aceasta chestiune folosesti un aspirator nou.
      Caci daca e imbacsit cu praf, cum de obicei se intampla, vei reusi doar sa-l cureti! (de aspirator vorbesc)
      Si norocul tau ca folosesti un filtru de Kirby, pentru ca altfel plamanii tai ar arata la fel ca si discul acela.
      Sper sa ai si curaj ca sa te identifici! :))

      Ștergere
    2. Scuze pentru intarziere...
      Ma cheama Catalin, aspiratorul folosit pentru experimentul meu nu este nou. Il am de vreo 4 ani. Este un Philips, parca Home Hero. Mai putin conteaza tipul. Idea care am vrut sa o expun se refera la faptul ca, se obtin cu un asirator normal, cel putin aceleasi rezultate, daca nu mai bine, cu un aspirator obisnuit. Dupa cum am spus, am inserat discheta respectiva intre capatul din spre aspirator al furtunui si intrarea in sacul aspiratorului. Deci praful strans pe filtrul respectiv nu are legatura cu interiorul aspiratorului.

      Exoerimentul l-am facut dupa ce au plecat prezentatorii.

      Sincer, cu mana pe inima, nu cred ca intr-un raport pret/calitate corect, Kirby nu valoreaza mai mult de 300-350 euro. Iar acest pret l-am evaluat bazandu-ma pe garantia mare oferita si capacitatea de a spala, dar atat, pentru ca iarasi spun, din punct de vedere al performantelor Kirby este modest si poate de asta eforturile prezentatorilor de a transforma un aspirator intr-un fenomen, este uneori ilare.

      Ștergere
    3. @Cătalin, nu ştiu cine ţi-a făcut demonstraţia. De obicei un dealer experimentat merge doar singur.
      Cum am scris şi mai înainte atât furtunul cât şi periile folosite reţin cantităţi uriaşe de praf şi murdărie în interior.
      Am o rugâminte! Cheamă-mă la tine să refacem experimentul împreună.
      Dacă ceea ce spui tu se adevereşte, o să-ţi ofer un premiu !
      Şi te rog crede că acest experiment l-am făcut personal de zeci de ori iar pe site-urile din SUA găseşti o mulţime de referiri la teste.
      Şi culmea, oriunde au existat arbitri sau s-au făcut testări în condiţii de laborator, Kirby a câştigat.
      Şi apropo compania oferă mai mult decât suma avansată de tine în sistemul buy-back doar pentru a le duce la topit. Interesant, nu?

      Ștergere
  8. Radu, jos palaria pentru articol. Cel mai decent aplicat drept la replica vazut de mine pana acum, mai ales ca este facut la un produs de nisa. Producatorii au dat lovitura cand ai intrat in echipa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de apreciere !
      Folosesc un Kirby acasa asa ca nu am cum sa nu il apreciez ! :)

      Ștergere
  9. E foarte bun kirby, din nefericire pretul este putin spus prohibitiv. La o mie de euro l-as lua pe loc, la doua mii cinci sute insa ma tem ca mai bine as da banii pe o calatorie..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum am spus nu public comentarii anonime ! Pe acesta o sa-l tin o saptamana sau pana mi-aduc aminte, poate mai intri.
      Lasa si tu niste date de contact sau cauta-ma in sectiunea CONTACT, dreapta sus !
      S-ar putea sa-ti spun o poveste ! :)

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie mai jos, comentariile anonime nu le public! Când o să ai curaj să comentezi sub propria identitate îţi voi răspunde! Voi lăsa comentariul o săptămână ca să ai timp să te hotărăşti!

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate anonim, scrie mai jos, comentariile anonime nu le public! Te rog să revii cu o identitate şi îl voi publica.
      Este un comentariu cu un aspirator Magic cu apă, că să te poţi identifica corect.

      Ștergere
  12. Am kirby in casa de 20 de ani. Este kirby G4 si nu am avut nicio problema cu el. Am schimbat doar peria care in 20 ani se tocise.Merge perfect. Nici nu vreau sa stiu cum ar fi aratat lucrurile din casa fara kirby,Probabil as fi fost nevoita sa schimb covoarele sau saltele foarte des. Nu pot decat sa ma bucur ca am facut atunci o alegere reusita, chiar daca a fost un pret mai mare decat al unui simplu aspirator, macar am economisit pe alte parti. Merita 100% sa il ai in casa daca tii la sanatate si apreciezi curatenia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îl foloseşti. Şi eu folosesc unul, e drept de mult mai puţin timp. Adică de trei ani.
      La contact sunt toate datele. Dacă te-ar avantaja o ofertă bună de înnoire te rog nu ezita.

      Ștergere
  13. azi am avut prezentare Kirby si...pretul cerut este de 2175 euro. sunt din brasov. am vazut ca face treaba..dar ce sunt nebuna sa dau atatia bani cand pot sa l iau de pe amazon muuuuuuult mai ieftin.
    sanatate la toti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă rog să faceţi o identificare. Nu anonim.
      Bănuiesc că cei de pe Amazon vă oferă garanţie, mentenanţă, consumabile, instructaje.
      Şi ultimul model! :)
      Este decizia dumneavoastră

      Ștergere
  14. Din punctul meu de vedere acest aspirator are o groaza de accesorii si functii...dar are o mare problema... Este adresat consumatorului de rand dar are un pret de aspirator profesional.... In aceeasi masura nu cred ca poti face curatenie in stil profi cu el... gen un sediu de firma cu peste 500 mp la 2 zile...lucru care un karcher il face fluierand ;). Si nu lucrez in domeniu ci in sales fmcg. Deci domnilor, studiați in primul rand segmentul de.clienti carora vreti sa va adresati apoi veniti cu oferta potrivita, pliata pe nevoile clientului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul că nu vă asumaţi o identitate mă face să cred că de fapt vreţi să faceţi reclamă mascată.
      Afirmaţia despre ce nu poate face Kirby dovedeşte că nu aţi pus niciodată mâna pe unul ca să-l folosiţi.
      Dar am o surpriză, poate chiar şi o dată pe zi.
      Numai că nu este nevoie, când îl pui pe Kirby la treabă, chiar o face! Spre deosebire de alte mărci ce doar se laudă! :)

      Ștergere
  15. Pretul este cel mai important aspect in ultimul deceniu, la aproape orice. Asta este ultima lupta pe care o duci in fata clientului/ consumatorului... tu si concurentul tau nr 1. Ca sa câștigi lupta trebuie sa dai mult si sa ceri putin. Atentie: lucrez intr-o companie de bauturi răcoritoare, lider de piata. Credeti-ma ca trebuie sa dai mult ca sa intrii in cosul de cumpărături atat de des si de mult precum iti doresti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totuşi orice băutură naturală din fructe costă cu mult mai mult decât orice "Cola"! Am dreptate? :)
      Dar ce ştiu eu, nu lucrez în domeniul răcoritoarelor!

      Ștergere
  16. Salut, vreau sa cumpar Kirby Avalir. Putem vorbi telefonic?

    RăspundețiȘtergere
  17. salut. recent am achizitionat si noi un kirby mic, de la un dealer si sunt super multuit. de fapt nici nu se poate compara cu ABSOLUT NIMIC de pe piata. acum stiu ce este un aspirator. restul sunt aparate de facut praf si zgomot. la fel cum a incercat si individul pe care l-ai citat. nici nu m-am omorat sa citesc tot, pentru ca se vede clar cat de hater este. oricum, maxim respect pentru profesionalistul vostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim de apreciere! Pe pagina de FB găseşti şi noutăţile şi poţi pune întrebări. Bănuiesc că este vorba de un Kirby Avalir.
      M-ar bucura dacă ai spune ceva pe pagina Păreri, de sus.

      Ștergere
  18. Pe ebay il gasesti la 5-600 de dolari bucata,diferenta de pret mi se pare vulgara si penibila!
    Produsul l am vazut,este performant,dar adaosul exagerat...
    PS: v as ruga sa schimbati placa cu excursia,deoarece nu i vad rostul,si iarasi penibila...
    La 500 de euro consider ca este un pret ok..
    2500 deja este jignitor...cu tot respectul..
    Inca o treaba deranjanta a dvs,a agentilor,este faptul ca incercati sa tineti socoteala clientului asupra nr de pachete de tigari pe care le fumeaza,sau a concediilor pe care si le face,in loc sa achizitioneze produsul...
    Fiecare face ce vrea cu banii lui..si daca nu l omoara acarienii,il omora tutunul....:))
    In concluzie...un pret maxim corect ar fi 3000 ron...
    Restul e cancan...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ziua! Voi încerca să vă răspund.
      1) Pe ebay sau aiurea pe internet nu sunt aparate noi. Sunt aparate din generaţii vechi, refăcute sau cu piese neconforme. Nu au garanţie de fabrică şi nici măcar de distribuitor. Sau şi mai rău sunt furate, ceea ce vă poate pune în situaţii mai mult decât neplăcute (aparatele au elemente de siguranţă ca în cazul maşinilor şi apar în baza de date a companiei). Altfel ar trebui să vă întrebaţi de ce fabrica din USA nu le vinde ea însăşi pe internet. Totodată, în preţul de vânzare al distribuitorului intră o mulţime de servicii post vânzare pe care sunt sigur că ebay nu vi le poate asigura.
      2) Premiile în excursii pentru dealeri sunt reale şi foarte greu de obţinut.
      3) Desigur, faceţi ce doriţi cu banii dv. Doar Anaf-ul vă ţine socoteala. Cred că cel mult s-a făcut o comparaţie de preţ gen "achiziţia unui K este echivalentă cu cea a unui pachet de ţigări pe zi"

      Puteţi încerca desigur să vă luaţi unul cu 3000 ron dar trebuie să ştiţi că o faceţi pe riscul şi răspunderea dv.

      Şi ar trebui ă ştiţi că avem în anumite cazuri un program buy-back în care vorbim de sume de acelaşi ordin de mărime. Aşa că...

      Ștergere
    2. Bun,sa presupunem ca eu am un astfel de aparat,cumparat de la voi si doresc sa l vand mai departe...nu conteaza din ce motiv..
      Doriti sa mi spuneti ca cel care il achizitioneaza,nu poate sa si cumpere consumabile pt ca nu este luat direct de la voi?:)
      Oricum,asa cum se gaseste pe ebay aparatul,care la 500 de dolari este ultimul model asta ca si apropo,asa se gasesc si consumabile...
      Cat despre excursie ce sa spun...o excursie de genul,nu este mai mult de 2-300 de euro... Asa cum spuneti ca aveti un aspirator de 2500 de euro achizitionat,nu cred ca o excursie de genul ar fi o probl pt dvs...
      Si tot asa cum afirmati ca ce este 100 de euro p luna pt un aspirator...ce sunt la dvs 200 de euro pe an pt o excursie...
      Hai sa fim seriosi...
      Stiti cum privesc eu situatia?
      Asa cum odata oamenii erau spalati pe creier cu adventismul si religiile de genul,luate de la americani,cu intratul din casa in casa si cu imbarligatul,asa faceti si voi cu acest aspirator...ei pt zeciuiala,voi pt comision..
      Ma rog,oricat de bun ar fi aparatul,pretul este exagerat..

      Ștergere
  19. Domnul Iulian, nu am de gând să intru într-o polemică absurdă cu dv. Se spune că trăim într-o ţară liberă şi oricine are dreptul de a fi cîrcotaş.

    Din punctul meu de vedere puteţi să vă luaţi câte vreţi de pe ebay sau chiar de pe olx. Mai mult ca sigur veţi ajunge la un distribuitor autorizat pentru piesele ce trebuie înlocuite, revizii, etc. Doar se spune că unii oameni doar din propriile greşeli pot învăţa.

    Şi ca să fiu sincer, premiile noastre interne chiar nu vă privesc, puteţi ajuta dealerul dacă şi-a făcut treaba cum trebuie sau nu. Este o rugăminte personală din partea lui şi nu e condiţionată.

    Chestia cu "spălatul creierelor" nu a fost fairplay.

    În rest vă doresc zi bună şi să vă bucuraţi de achiziţia de pe ebay (sper că are şi transportul inclus). Noi avem puse avertismente pe toate site-urile inclusiv pe acesta, decizia de a ţine sau nu cont de ele vă aparţine.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu sunt carcotas,si nu fac anti reclama...
    Mi am spus doar parerea...
    Nu i am cautat defecte,sincer nici nu ma intereseaza...era doar o problema de principiu...si anume pretul...
    Iar daca excursia este de ordin intern,atunci nu o mai expuneti...va contraziceti singur...
    Am fost mai mult decat fair play...am facut doar o analogie foarte pertinenta..
    Si ma scuzati...la banii astia,nu vad dc ar mai avea nevoie de revizii si piese de schimb...ar trebui sa aiba piese de cea mai inalta calitate si garantie pe viata..
    Va multumesc si eu,si o zi buna si dvs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După cum am mai spus respect şi ţin cont de părerea oricui, cea mai bună dovadă în acest sens fiind faptul că v-am publicat integral comentariile.

      Totuşi vreau să punctez ceva. Nu ne expunem premiile interne. Este alegerea dealerului dacă vrea sau nu să vă ceară ajutorul. Se pare că pe dumneavoastră v-a deranjat acest lucru sau cel în cauză nu a meritat ajutorul dv.

      Dacă consideraţi că preţul unui obiect poate fi o problemă de principiu atunci sunt sigur că nu veţi dori niciodată să aveţi un Bugatti Veyron din simplu motiv că la cât costă are totuşi şi ăla nevoie de revizii şi pese de schimb. Deh, ca şi Kirby are roţi şi motor. :)

      O săptămână minunată vă doresc!

      Ștergere
  21. Buna seara inca odata..
    Nu am nicio problema cu agentul,el face doar ce a fost instruit,omul a fost politicos si ok..
    Aici e vorba de politica firmei si de traning..
    Toti agentii sunt instruiti sa lucreze la latura emotionala a oricarui posibil client pt a ii atrage compasiunea..orice artificiu este bine venit...
    Si nu nu este alegerea lui daca isi face publica posibilitatea de a castiga excursia,este politica firmei...
    Cred ca este mai imp pt agent comisionul decat o amarata de excursie...sa fim seriosi...pe care si o prrmite oricine..
    Cat despre veyron..da,daca eram miliardar in euro imi achizitionam un veyron,daca eram milionar un ferrari si tot asa nu era o problema si imi luam si un aspirator de 2500 de euro...
    Dar cum dvs va adresati si sectoarelor cu nivel de trai mediu si mic,atunci pretul intr adevar este o problema...
    Toata lumea trebuie sa isi vada lungul nasului si sa se limiteze la ceea ce isi poate permite...
    Si obiectul in sine,daca nu esti firma de curatenie,pretul este foarte mare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Iulian. Discuţia noastră nu mai are sens. Am aflat că aţi postat comentarii copiate de aici şi scoase din context şi pe alte site-uri/bloguri, comentarii cu aspect ofensator şi denigrator la adresa noastră (vezi spălarea creierelor la agenţi).
      Această situaţie nu mai are nimic de a face cu exprimarea unui opinii personale ci se constituie într-o campanie denigratoare desfăşurate cu bună ştiinţă la adresa reprezentanţilor companiei Kirby.
      Mă întreb cu căt sunteţi plătit pentru aşa ceva şi dacă se merită având în vedere că astfel de acţiuni contravin legii atât în România cât şi în SUA. Mi-am permis să aduc la cunoştinţa companiei această situaţie pentru a lua măsurile legale pe care le consideră de cuviinţă şi în acest scop deja au fost luate măsuri de arhivare a acţiunilor dumneavoastră.

      Ștergere
  22. Am acutat pretul si am gasit pe ocazii doua aspiratoare folosite, primul la 1200 lei iar al doilea (folosit de 2 ori) la 4594 (fix). deci sare de 1000 euro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, nu vă sfătuiesc să luați un Kirby de ocazie dacă nu sunteți specializat în cadrul companiei, niciodată nu veți ști pe ce ați dat banii. Iar exemplele negative de care m-am lovit cu aparate aduse pentru constatare ori reparații sunt numeroase. Sfatul meu este să negociați cu un distribuitor autorizat cumpărarea unui aparat SH, în felul acesta puteți avea siguranță și garanție. Vă pot ajuta în acest sens (vezi Contact).

      Ștergere
  23. Bai, nene, ati innebunit de tot cu aspiratoru' asta !
    Stau si citesc aicea si ma minunez. Parca citeam blogul unui SRI-st. Asa aveam impresia, dupa lipsa de transparenta a agentului. Uite care-i problema cu sistemul asta. Mie nu-mi place sa-mi intri-n casa. Asa cum facea taica-miu intr-o vreme, cand a vandut produse Zepter. De ce nu-mi place ? Ca nu te cunosc si nu faci parte din grupul de prieteni apropiati. Nu stiu nici daca as vrea sa devenim. Cat despre pretul aspiratoarelor astora, mi se pare prohibitiv chiar si pentru oamenii cu bani. N-a murit nimeni pana acum, ca n-a avut aspirator Kirby in casa. Si daca o sa vii cu vorbe ca sunt din ce in ce mai multi oameni si copii suferinzi de praf si de acarieni si de capuse si boala Lyme, aia mi se par niste sclifositi si niste ipohondri.
    Sunt mult mai multe produse pe piata, la preturi mult mai mici, care fac treaba destul de buna, daca nu chiar foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lipsa de transparență a agentului??? :) Sau un comentariu provocator? ;)
      1) Un dealer de Kirby îți intră în casă doar invitat. Nu îți place, nu-l invita!
      2) Prețul? Știi, aș face o paralelă între o maximă cunoscută și ce spui tu aici (citez din memorie): „Ți se pare scumpă educația? Atunci stai să vezi cât costă ignoranța!”
      3) Despre „din ce in ce mai multi oameni si copii suferinzi de praf si de acarieni” așa cum plastic te exprimi, atrage atenția Organizația Mondială a Sănătății care o clasează pe locul 4 în topul îmbolnăvirilor din lume.

      Deh, informația e o parte a educației! :)

      Ștergere
  24. Cel mai bun sistem de curatenie care exista. Pana in anul 2000 sotia a fost dealer Kirby, chiar de cand a fost introdus pe piata din Romania. De ce spun sistem, pentru ca nu este un aspirator si atat. Este cu totul si cu totul altceva. Am un Kirby de 21 de ani. Functioneaza perfect. Cunosc foarte bine modul de lucru cu acest super aparat si m-ar interesa o colaborare. Sunt din Sibiu si doresc sa discutam mai multe chestiuni. Adresa gh.neagoe@yahoo.com. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  25. hai lasa vrajeala...
    nimeni nu neaga faptul ca nu ar fi un aspirator bun, DAR este un aspirator cu un raport calitate-pret cel putin infect...
    un Sebo sau Dyson cu batator de covoare blabla e pe la 2000-3000 lei... de peste 4 ori mai ieftin! Oricata balarie baga in dealer Kyrbi (tehnici de vanzare care mie personal mi-au facut greata) tot nu face aspiratorul ala de 4-8 ori mai bun ca un Sebo sau Dyson... Si astea le stiu eu... nu sunt expect

    PS: nu e vorba de nici o transparenta... este vorba de niste demonstratii facute cu atentie tocmai pentru a scoate in evidenta punctele bune... Aia nu e transparenta, e doar manipulare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, stimate anonim, te cam înșeli.Ce poate fi mai transparent decât a arăta onest toate funcțiile unui aparat de curățenie exact în locul în care acel om (clientul) a muncit din greu ca să facă curat? Dar agenții de vânzări sunt și ei oameni, unii mai pricepuți, alții mai puțini. Deși de la data la care am scris articolul atât Sebo cât și Dyson au mai evoluat, eu tot sunt sigur că dacă dau cu un Kirby după ce ai făcut curățenie cu oricare dintre ele găsesc ce să-ți arăt! :)

      Ștergere
  26. Azi am avut o prezentare kirby,asa ca îmi voi expune și eu părerea ca de... nu pot sa ma abțin. Am fost foarte surprinsa sa constat câtă murdărie poate fi într o casa. Sunt alergica la acarieni, am ajuns la spital,atât de grav sunt. Dar la fel ca si majoritatea celor care au lăsat comentarii,consider ca prețul este exagerat pt omul de rând. Dacă as fi plina de bani l as cumpăra,dar la ce trai de viata avem aici as fi stupida sa îmi fac o rata la un aspirator .

    RăspundețiȘtergere
  27. Salutare tururor, salutare Radu. Ma numesc David si recunosc faptul ca ma numar printre multi care apreciaza Kirby si din pacate nu mi-am permis sa iau unul nou sau chiar SH de la un reprezentant Kirby. Am reusit dupa indelungi straduinte sa cumpar un Kirby din Germania de la o firma care vindea pe eBay Kirby cu tot cu garantie si trebuie sa recunosc ca sunt multumit de cei 600 EUR investiti. Firma de la care am cumparat aparatul nu mi-a adresat nici o recomandare cum ca ar trebui sa mearg la vreun service sau reprezentanta Kirby pentru mentenanta... In privinta mentenantei am citit toate documentatiile si am vazut toate video-urile aferente acestui capitol => Nu consta decat in curatarea si ingrijirea regulata a aparatului. Kirby Sentria 2 ce l-am achizitionat functioneaza perfect si il folosesc la curatirea a doua cladiri cu 2 etaje ce deservesc unei gradinite si unei crese -> rezultatele sunt vizibile si remarcate de la copii la educatoare si parinti. Ca si sfat la achizitii online va recomand sa aveti in vedere factorul de nerestituire in cazul in care cumparati de la persoane fizice. Va doresc un Week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ați avut o experiență plăcută în această achiziție, deși de cele mai multe ori nu se întâmplă acest lucru. Totuși, dacă la un anumit moment o să aveți nevoie de mentenanță sau service specializat, vă rog să apelați cu încredere, folosind secțiunea „Contact” din bara de sus a blogului. Sfârșit de săptămână plăcut și dumneavoastră.

      Ștergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !