Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

15 sept. 2013

CURĂŢAREA ÎN PROFUNZIME A COVOARELOR

Gata, aţi scăpat de orice grijă.

Covorul dumneavoastră este în perfectă siguranţă...
Sistemul de curăţenie Kirby execută trei operaţiuni vitale pentru covor.
1) Îl bate prin vibraţii asigurând eliminarea în proporţie de peste 97% a murdăriei acumulate în interior şi a acarienilor.
2) Îl perie, asigurând eliminarea părului atât de origine animală cât şi umană. Totodată îi conferă un aspect de nou şi proaspăt.
3) În fine, îl şi aspiră cu o putere de 11 ori mai mare decât a unui aspirator uzual fără a consuma mai mult de 600W pe oră
4) Nu în ultimul rând vă asigura un aer curat în casă datorită sistemului de filtrare Hepa 11 .

Preţul este unul modic, între 5 şi 7 Ron pe metrul pătrat funcţie de gradul de înbâcsire al covorului, preţ ce se stabileşte de comun de acord cu clientul.
De remarcat este că în cazul covoarelor de lână, mătase, manuale sau din fibre naturale, folosind orice altceva decât Kirby nu veţi reuşi decât să-l deterioraţi.
Comenzi aici!

Ce trebuie dumneavoastră să faceţi? În afară de a lăsa covorul liber, a da un telefon sau un mail nimic altceva decăt să priviţi.

LISTA SERVICIILOR COMPLETĂ!

3 comentarii:

  1. Cred ca Ionut al meu ar da oricat pentru a nu mai vedea prin casa fire de par de la muma-sa. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca macar o data pe an merita sa cureti covoarele cu echipamente profesionale... Nu poti obtine nici pe departe rezultate asemanatoare cu un aspirator comercial.

    RăspundețiȘtergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !