Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

26 sept. 2013

DOAR CUM SE PROMOVA UN KIRBY

Prin 1954!

Dacă nu mă-nşel!...
Steve Jobs nu se născuse,  Walt Disney era pe val, aşa că de ce nu?


Sursă foto

Sincer, nu e nici un pic de nostalgie ?

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Mulţumesc Rodica! De nostalgie ce spui?

      Ștergere
    2. Depinde despre ce nostalgie vorbesti.. Daca este nostalgia timpurilor in care lipsea televiziunea in culori, atunci chiar nu am nici un pic de nostalgie (ca nu le cunosc :D). Iar daca te referi la timpul in care ascultam cu gurile cascate reportajele despre evoluarea calculatoarelor si ne dadeam seama ca suntem departe de momentul in care vom tine si noi unul in mana dar era atat de mare entuziasmul fata de aceste aparate extraordinare incat se transforma in extaz si ne crestea convingerea ca merita asteptarea - atunci da, am nostalgia acelor timpurilor, am nostalgia acelor emotii, acelor bucurii, nostalgia asteptarii. Astazi, chiar daca tehnologia este antrenata intr-o cursa tot mai frenetica, nimic nu ne mai mira - o fi pentru ca ne-am obisnuiti cu minunile :). Dar banuiesc ca te referi la cu totul altceva...:D

      Ștergere
    3. Doar la vremuri de mai demult, Rodica ! La asta ma refer. :)
      Parca lumea era mai calma! :)

      Ștergere
  2. Lumea a evoluat si noi odata cu ea. Sau cel putin asa ne place sa ne mintim. ;)

    RăspundețiȘtergere

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !