Un blog despre bucuria de a trăi într-o casă curată, fără alergeni şi sănătoasă. Pentru noi şi pentru copiii noştri. Cu minim de efort şi cheltuieli. Despre cum putem fi mândri de casa noastră. Şi acum şi peste 30 de ani.
Google şi-a făcut datoria şi v-a adus aici. Postaţi comentarii, abonaţi-vă, distribuiţi sau criticaţi. Părerea dumneavoastră contează!!!

25 mai 2015

GARANŢIA DE 3 ANI

Oferită de distribuitor

Este poate (sigur), unul din beneficiile majore atunci când alegeţi să folosiţi...
Un sistem de curăţenie Kirby Sentria. Din mai multe motive.

Această garanţie reprezintă un adevărat pachet de servicii pentru că un Kirby practic nu se strică decât dacă este folosit în mod rău intenţionat. Include pachete de instructaje şi consiliere, astfel încât să vă puteţi folosi la maxim de peste cele multele funcţii ale sale. Aveţi livrarea consumabilelor originale asigurată tot timpul fără costuri de transport în zona de activitate a distribuitorului. Şi multe altele, pe care vă invit să le descoperiţi.

Nu în ultimul rând vă invit să analizaţi o ofertă foarte prietenoasă cu buzunarul dumneavoastră şi care vă ajută să eliminaţi mai mult de 99% din acarienii şi praful de casă. Doar dacă vă pasă! De sănătatea voastră!

Deci şi nu o să mă repet, pentru simplul motiv că oferta e fabuloasă, avem următoarele:

1. Sistem de curăţenie K.S. maxi (adică toate cele 4 adaptoare) doar 1500 de euro!
2. Cu doar două adaptoare (adică peria Zip şi cel de spălat covorul) 1400 de euro, aşa că sincer vă sfătuiesc să vă întoarceţi la primul.
3. Aparatul de bază este 1200 de euro.
Un bonus special, dar să nu mă spuneţi distribuitorului că v-am spus eu, este faptul că în plus oricând vă decideţi să folosiţi unul nou, suma plătită iniţial se scade din oferta de la momentul deciziei. Pe bune, mă dă afară!

Oferta se adresează cunoscătorilor, în caz contrar ar fi bine să vedeţi o demonstraţie pe suprafeţele din locuinţa dumneavoastră. Detalii despre adaptoare, Kirby, inclusiv instrucţiuni de folosire sub formă de tutoriale video găsiţi pe tot cuprinsul acestui blog.
Modalităţile de plată, eventuale negocieri la termenele de plată se fac doar cu distribuitorul de zonă dacă apelaţi secţiunea CONTACT!

Acum ce să vă urez? Doar să luaţi o decizie înţeleaptă şi care să vă fie de un real folos! Spor!

Poze nu pun pentru că nu vreau să vă înghesuiţi, căci nu sunt multe! Aparate la aceste preţuri!



Update: În perioada 29-31.05- 2015 aveţi un bonus de 10% din valoarea facturată în consumabile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu fiţi sfioşi ! Dar cu atenţie !
Comentariile anonime nu le public !